Fjernvarme – en økonomisk og miljøvenlig varmekilde

Installation og serviceeftersyn af fjernvarmeanlæg

Fjernvarme er en både meget miljøvenlig og økonomisk varmekilde, som langt de fleste husstande i Danmark enten allerede benytter sig af eller har mulighed for at benytte sig af. Hvis dit fjernvarmeanlæg trænger til et eftersyn eller en udskiftning, eller hvis du kunne tænke dig at få foretaget en helt ny fjernvarmeinstallation, så står vi hos S.P Byg & VVS v/Søren Petersen gerne til din rådighed.

Vi har stor erfaring inden for både installation af fjernvarme såvel som fjernvarmeservice, som er ydelser, vi tilbyder for både private husejere og en række forskellige erhvervskunder. Vi holder selv til i Tinglev, og herfra kører vi blandt andet ofte ud til store som små opgaver for kunder i lokalområdet samt i Tønder, Aabenraa, Haderslev og omegn.

Derfor skal du lade os hjælpe dig med din opgave

Der er mange gode grunde til, at du bør vælge at lade os udføre arbejdet i forbindelse med din fjernvarmeinstallation eller et serviceeftersyn af dit anlæg. 

Her kan især nævnes:

  1. ​Vi løser alle opgaver med højt humør
  2. ​Vi udfører vores arbejde i en god kvalitet
  3. ​Vi er eksperter inden for VVS-faget og kan varetage enhver opgave i samarbejde med vores samarbejdspartnere
  4. Vi lægger vægt på altid at yde en god service
  5. Vi står klar med kompetent rådgivning og vejledning

Hvad koster fjernvarme?

Hvor meget det koster at varme op ved hjælp af fjernvarme kan variere alt afhængigt af dit forbrug, og hvilket fjernvarmeværk du får din fjernvarme leveret fra. Som udgangspunkt kan du dog forvente, at det er en billig opvarmningskilde sammenlignet med mange andre varmekilder, og så er den samtidig også miljøvenlig.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din fjernvarmeopgave

Vi tilbyder rimelige priser på vores arbejde, og du er altid velkommen til at kontakte os, uanset om du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på installation eller serviceeftersyn af dit fjernvarmeanlæg.

Vi lægger vægt på at udføre vores arbejde i høj kvalitet og samtidig levere en god service, og vi står altid til rådighed med gode råd og vejledning, hvis du har brug for det.

Derudover tilbyder vi også montering af luft til luft varmepumpe, luft til vand varmepumpe og gulvvarme

Send os din opgave herunder!

Vi besvarer hendvendelser inden for 1-3 hverdage, og kommer med et kvalificeret bud på, hvad prisomfanget af opgaven er.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​S.P Byg & VVS v/ Søren Petersen

Hasselvænget 5, 6360 Tinglev

CVR-nummer: 41280670

Læs vores cookiepolitik

En kvalitetsbevidst partner

S.P Byg & VVS er din samarbejdspartner. Vi udfører en lang række opgaver indenfor entreprisearbejde og VVS-opgaver.

Siden virksomhedens etablering har S.P. Byg & VVS ydet sine kunder den bedste service, med bred ekspertise inden for byggebranchen. Du kan til hver en tid få et uforpligtende tilbud på din tømrer- eller VVS-opgave ved at kontakte os.