Vi opfylder dine drømme om nyt badeværelse

Vi opfylder dine drømme om et flot baderum

Er det blevet tid til en renovering af badeværelse? Så lad vores VVS-mand indfri dine drømme. Hos S.P Byg & VVS v/Søren Petersen er vi et byggefirma, som udfører både tømrer- og VVS-opgaver såsom at renovere badeværelser og gæstetoiletter. 

Vi servicerer kunder i blandt andet Haderslev, Tinglev, Aabenraa, Tønder og omegn.

Vi lægger vægt på at levere en god service og en høj faglighed. Derfor kan du forvente professionel rådgivning og et håndværk i høj kvalitet, der er flot og lækkert. Samtidig løser vi alle små og store opgaver med højt humør.

FOKUS PÅ FUNKTIONALITET, ÆSTETIK OG RUMMELIGHED

Vi stiller større krav til badeværelser i dag, end vi gjorde før i tiden. Vi opholder os på badeværelset i længere tid, og mange hverdagsopgaver såsom at tørre hår og at lægge makeup er rykket derud. I dag vil vi også have ekstra toiletpapir, rene håndklæder og ny sæbe liggende parat i et skab.

Vi har altid fokus på funktionalitet, æstetik og rummelighed ved renovering af badeværelse. Ønsker du samtidig, at få lagt gulvvarme hjælper vi også gerne med det. Den professionelle planlægning og den gode dialog er afgørende for et godt resultat. Vi klarer både VVS- og tømrerarbejdet, og vi samarbejder med dygtige murer- og blikkenslagerfirmaer, som kan varetage de øvrige opgaver.

HVAD KOSTER RENOVERING AF BADEVÆRELSE?

Vores priser afhænger af omfanget af den ønskede udskiftning eller renovering af badeværelse, men også af dine ønsker til nyt bad, ny sanitet, nyt inventar og nye fliser med videre. Det kan være tilstrækkeligt med en lille og billig badeværelsesrenovering, men det kan også være, at du drømmer om en komplet udskiftning og ombygning.

Du er meget velkommen til at høre mere om mulighederne, og vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven og for at få en snak om dine drømme – eller i al fald om dine behov. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en fair pris for den ønskede badeværelsesrenovering.

Hør mere om nyt badeværelse

Du er meget velkommen til at høre mere om mulighederne, og vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven og for at få en snak om dine drømme – eller i al fald om dine behov. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en fair pris for nyt badeværelse eller renovering.

Send os din opgave herunder!

Vi besvarer hendvendelser inden for 1-3 hverdage, og kommer med et kvalificeret bud på, hvad prisomfanget af opgaven er.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​S.P Byg & VVS v/ Søren Petersen

Hasselvænget 5, 6360 Tinglev

CVR-nummer: 41280670

Læs vores cookiepolitik

En kvalitetsbevidst partner

S.P Byg & VVS er din samarbejdspartner. Vi udfører en lang række opgaver indenfor entreprisearbejde og VVS-opgaver.

Siden virksomhedens etablering har S.P. Byg & VVS ydet sine kunder den bedste service, med bred ekspertise inden for byggebranchen. Du kan til hver en tid få et uforpligtende tilbud på din tømrer- eller VVS-opgave ved at kontakte os.