Tilbygning til hus og sommerhus

Har du brug for mere plads i dit hjem?

Er familien blevet udvidet, eller er det blevet tid til, at børnene skal have deres eget værelse? Drømmer du om en større stue, hvor hele familien kan være samlet, eller kunne du tænke dig en udestue, hvor du kan sidde og nyde haven, uanset hvordan vejret er? 

Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til en tilbygning til hus, men uanset om du drømmer om en større entre, ekstra værelser eller en større stue, så kan vi hos S.P Byg & VVS v/Søren Petersen hjælpe dig.

Vi bygger både tilbygning til hus og sommerhus for privatpersoner og erhvervskunder i Haderslev, Aabenraa, Tønder og omegn samt i vores eget lokalområde omkring Tinglev.

Læs mere om os

VI KAN VARETAGE HELE BYGGEPROJEKTET

Vi har mange dygtige samarbejdspartnere, hvilket betyder, at vi kan varetage selv meget store projekter og samtidig kunne varetage alt arbejdet fra start til slut. En tilbygning til hus kræver ofte involvering af mange forskellige typer håndværkere.

Ved at lade os varetage din totalentreprise slipper du for selv at skulle rekvirere de forskellige håndværkere og koordinere deres arbejde, og du kan samtidig være sikker på, at du får en komplet løsning og et samlet resultat, der står færdigt til den aftalte tid.

Vi lægger vægt på høj kvalitet og god service

Vi udfører vores arbejde i høj kvalitet, og vi sætter en stor ære i altid at levere en god service til vores kunder. Vi lever af tilfredse kunder, og derfor er det selvfølgelig også vigtigt for os, at du får lige præcis den tilbygning til hus, som du drømmer om.​

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Det kan være meget forskelligt fra opgave til opgave, hvor meget det koster at få bygget en tilbygning til hus. Vores priser afhænger blandt andet af:

  • Hvilken tilbygning du skal have bygget
  • ​Hvor stor tilbygningen skal være
  • ​Hvilke materialer vi skal købe ind
  • ​Hvor lang tid vi skal bruge på arbejdet
  • ​Om du ønsker at kombinere tilbygningen med en ombygning eller renovering af hus
  • ​Om vi skal varetage hele entreprisen.

Kontakt os gerne i dag for en indledende snak. Vi står klar med rådgivning og vejledning og udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud med en skræddersyet og billig pris i forhold til den høje kvalitet, vi leverer.

Send os din opgave herunder!

Vi besvarer hendvendelser inden for 1-3 hverdage, og kommer med et kvalificeret bud på, hvad prisomfanget af opgaven er.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​S.P Byg & VVS v/ Søren Petersen

Hasselvænget 5, 6360 Tinglev

CVR-nummer: 41280670

Læs vores cookiepolitik

En kvalitetsbevidst partner

S.P Byg & VVS er din samarbejdspartner. Vi udfører en lang række opgaver indenfor entreprisearbejde og VVS-opgaver.

Siden virksomhedens etablering har S.P. Byg & VVS ydet sine kunder den bedste service, med bred ekspertise inden for byggebranchen. Du kan til hver en tid få et uforpligtende tilbud på din tømrer- eller VVS-opgave ved at kontakte os.