Rørskader repareres for private og erhverv

Reparation af rørskader

Har du fået en rørskade i dit hjem eller i dine erhvervslokaler, og har du brug for professionel hjælp til reparationen? Så står vi hos S.P Byg & VVS v/Søren Petersen gerne til din rådighed. Vi har stor erfaring med reparation af rørskader, som vi udfører for både private boligejere og erhvervskunder af forskellig art. Fra vores egen adresse i Tinglev kører vi ofte ud til store og små opgaver i lokalområdet, Haderslev, Aabenraa og Tønder samt i flere andre omkringliggende områder. Skal vi også komme forbi dig?

VI ER EKSPERTER INDEN FOR VVS-FAGET

Vi er eksperter inden for VVS-faget, og ved hjælp af dygtige og autoriserede samarbejdspartnere har vi mulighed for at kunne varetage en hvilken som helst opgave inden for faget. Vi udfører altid vores arbejde med godt humør og i en høj kvalitet, og vi leverer samtidig en god service undervejs. 

Det er vigtigt for os, at du får et tilfredsstillende resultat, for vi lever af at have tilfredse kunder. 

Vi kan udføre alt reparationsarbejdet

Skjulte rørskader kan stå og forårsage skader på de omkringliggende konstruktioner i lang tid, før de opdages. Derfor kan der være tale om omfattende skader, når de endelig bliver opdaget. Vi håndterer forsikringsskader af enhver art, og vi har mulighed for at varetage hele din totalentreprise, hvis din skade for eksempel går ud over mere end blot de involverede rør. Det kan for eksempel være, at gulvet eller væggene også er blevet beskadiget som følge af en skade på rørene.

Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig

Vi kan varetage alle opgaver i forbindelse med reparation af rørskader, og vi kan dermed også varetage lige netop din. Du skal bare kontakte os for en indledende og uforpligtende snak omkring din opgave, så finder vi sammen den rette løsning, og vi beregner en skræddersyet pris til dig.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for lige netop dig, eller hvis du har nogle spørgsmål. 

Send os din opgave herunder!

Vi besvarer hendvendelser inden for 1-3 hverdage, og kommer med et kvalificeret bud på, hvad prisomfanget af opgaven er.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​S.P Byg & VVS v/ Søren Petersen

Hasselvænget 5, 6360 Tinglev

CVR-nummer: 41280670

Læs vores cookiepolitik

En kvalitetsbevidst partner

S.P Byg & VVS er din samarbejdspartner. Vi udfører en lang række opgaver indenfor entreprisearbejde og VVS-opgaver.

Siden virksomhedens etablering har S.P. Byg & VVS ydet sine kunder den bedste service, med bred ekspertise inden for byggebranchen. Du kan til hver en tid få et uforpligtende tilbud på din tømrer- eller VVS-opgave ved at kontakte os.