Renovering af hus tilbydes

Vi står klar til at hjælpe dig med dit renoveringsarbejde

Overvejer du at renovere dit hus? Så står vi hos S.P Byg & VVS v/Søren Petersen klar til at hjælpe dig med at sikre et professionelt resultat i højeste kvalitet. Vi er et lokalt VVS- og byggefirma i Tinglev, og vi tilbyder blandt andet renovering af hus i Haderslev, Aabenraa, Tønder og i flere andre omkringliggende byer.

Vi varetager alt fra en mindre husrenovering til en totalrenovering

Vi arbejder både for private husejere og for en række forskellige typer erhvervskunder, og vi kan varetage både store som små renoveringsprojekter. 

Vi kan med andre ord hjælpe dig, uanset om dit badeværelse trænger til en kærlig hånd, eller om du drømmer om at få foretaget en totalrenovering af hus fra kælder til kvist kombineret med en ombygning eller en tilbygning til dit hus.

Vi kan varetage hele din totalentreprise, idet vi har mange dygtige samarbejdspartnere, der kan udføre de opgaver, som vi ikke selv har kompetencerne til. 

Vi kan varetage hele projektet lige fra den indledende planlægning og indhentelse af de nødvendige priser, til det færdige resultat står klar.​

Læs mere om os

Hvad koster renovering af hus?

Hvor meget det koster at renovere et hus varierer fra opgave til opgave. Vores priser varierer blandt andet alt afhængigt af dine ønsker og behov i forhold til:

  • Renoveringens størrelse og omfang
  • ​Valg af materialer
  • ​Om vi skal varetage hele din entreprise.

Kontakt os for rådgivning og vejledning eller en indledende dialog

Det er vigtigt for os at sikre, at du får lige præcis den renovering af hus, som du drømmer om, og som dit hus trænger til. Derfor er du velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for kyndig rådgivning og vejledning omkring mulighederne i lige netop dit hjem, eller hvis du ønsker en indledende dialog omkring, hvad vi kan gøre for dig.

Når vi sammen har fundet frem til den rette løsning, udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig med en billig pris i forhold til det høje kvalitetsniveau, vi leverer.

Send os din opgave herunder!

Vi besvarer hendvendelser inden for 1-3 hverdage, og kommer med et kvalificeret bud på, hvad prisomfanget af opgaven er.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​S.P Byg & VVS v/ Søren Petersen

Hasselvænget 5, 6360 Tinglev

CVR-nummer: 41280670

Læs vores cookiepolitik

En kvalitetsbevidst partner

S.P Byg & VVS er din samarbejdspartner. Vi udfører en lang række opgaver indenfor entreprisearbejde og VVS-opgaver.

Siden virksomhedens etablering har S.P. Byg & VVS ydet sine kunder den bedste service, med bred ekspertise inden for byggebranchen. Du kan til hver en tid få et uforpligtende tilbud på din tømrer- eller VVS-opgave ved at kontakte os.