Gulvvarme i hele eller dele af huset

Installation af varme i gulvet

Gulvvarme er et populært valg i mange danske hjem. 

Hvis du også kunne tænke dig at få varme i gulvet, så du slipper for at gå rundt på kolde gulve, så hjælper vi hos S.P Byg & VVS v/Søren Petersen dig gerne med installationen.

Vi tilbyder lægning af gulvvarme for både private boligejere og erhvervskunder i blandt andet Tinglev, Haderslev, Aabenraa og Tønder, men vi kører også gerne ud til opgaver i andre nærliggende byer. 

Læs mere om os

Hvad er fordelene ved at have varme i gulvet?

Der er mange gode grunde til at få installeret varme i gulvet særligt i private boliger. Her kan især nævnes følgende 6 konkrete fordele ved gulvvarme:

  1. Du slipper for fodkolde gulve
  2. ​Du kan få en mere jævn opvarmning af rummet
  3. ​Du vil opleve en hurtigere tørring af fugt, hvorfor gulvvarme er et særligt populært valg på badeværelset
  4. ​Du slipper for at skulle have radiatorer på væggen, som tager plads
  5. ​Du skal ikke bruge tid på rengøring eller vedligeholdelse
  6. ​Du undgår, at støv bliver hvirvlet rundt i rummet

Hvad koster gulvvarme?

Det kan være meget forskelligt, hvor meget det koster at anvende gulvvarme. Prisen afhænger blandt andet af, hvilken varmekilde dit gulvvarmesystem er koblet på, og hvordan du bruger din gulvvarmestyring. Ønsker du for eksempel at have gulvvarmen tændt hele året rundt, eller skal den kun bruges om vinteren? Og i hvor mange rum skal du bruge gulvvarme? Skal det kun være på badeværelset, eller skal det være i hele huset?

Kontakt os og få en pris på installation af gulvvarme i din bolig

Vi tilbyder gode priser på montering af gulvvarme, og du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at få beregnet en pris på monteringen af systemet. Fortæl os om din opgave samt dine ønsker og behov, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

Vi udfører altid vores arbejde i en høj kvalitet og sikrer dig samtidig en god service. Har du nogle spørgsmål, eller har du brug for rådgivning og vejledning, så hører vi også gerne fra dig.

Send os din opgave herunder!

Vi besvarer hendvendelser inden for 1-3 hverdage, og kommer med et kvalificeret bud på, hvad prisomfanget af opgaven er.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​S.P Byg & VVS v/ Søren Petersen

Hasselvænget 5, 6360 Tinglev

CVR-nummer: 41280670

Læs vores cookiepolitik

En kvalitetsbevidst partner

S.P Byg & VVS er din samarbejdspartner. Vi udfører en lang række opgaver indenfor entreprisearbejde og VVS-opgaver.

Siden virksomhedens etablering har S.P. Byg & VVS ydet sine kunder den bedste service, med bred ekspertise inden for byggebranchen. Du kan til hver en tid få et uforpligtende tilbud på din tømrer- eller VVS-opgave ved at kontakte os.