Byggefirma der kan varetage hele din totalentreprise i høj kvalitet

Få professionel hjælp til dit bygge- eller renoveringsprojekt

Skal du have bygget nyt eller bygget til, eller kunne du tænke dig at få foretaget en gennemgribende renovering af hele dit hjem? Ønsker du at energioptimere dit hus, så du kan spare penge på varmeregningen og samtidig få et bedre indeklima?

Hos S.P Byg & VVS v/Søren Petersen står vi klar til at varetage hele din totalentreprise for dig i forbindelse med både store og små bygge- og renoveringsopgaver. Vi er et byggefirma med base i Tinglev, og vi kører gerne ud til opgaver for både privatpersoner og erhvervskunder i lokalområdet samt i Aabenraa, Tønder, Haderslev og omegn.

Eksempler på vores arbejdsområder

Vi er selv eksperter inden for VVS-faget, men vi har et stort netværk bestående af dygtige samarbejdspartnere, hvilket giver os mulighed for at kunne udføre selv store byggeprojekter for vores kunder. Vi kan således blandt andet tilbyde:

5 fordele ved at vælge vores byggefirma

Der er flere fordele ved lige netop at vælge vores byggefirma, når du har en bygge- eller renoveringsopgave, der kræver hjælp fra en professionel håndværker. 

Vi ønsker især at fremhæve følgende 5 konkrete fordele ved at vælge os:

  1. ​Vi kan varetage enhver opgave
  2. ​Vi udfører kvalitetsarbejde
  3. ​Vi lægger vægt på god service
  4. ​Vi udfører opgaven med højt humør
  5. Vi sikrer dig kyndig rådgivning og vejledning

Læs mere om os

Kontakt os og få beregnet en pris på din totalentreprise

Hvis du har et større eller mindre projekt i dit hus, sommerhus eller i dine virksomhedslokaler, så står vi klar til at hjælpe dig med at varetage hele din entreprise. Byg nyt hus, byg til eller renover sammen med os og få et resultat i højeste kvalitet. 

Vi tilbyder rimelige priser, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en billig pris, når vi kender til dine ønsker samt opgavens omfang. 

Send os din opgave herunder!

Vi besvarer hendvendelser inden for 1-3 hverdage, og kommer med et kvalificeret bud på, hvad prisomfanget af opgaven er.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​S.P Byg & VVS v/ Søren Petersen

Hasselvænget 5, 6360 Tinglev

CVR-nummer: 41280670

Læs vores cookiepolitik

En kvalitetsbevidst partner

S.P Byg & VVS er din samarbejdspartner. Vi udfører en lang række opgaver indenfor entreprisearbejde og VVS-opgaver.

Siden virksomhedens etablering har S.P. Byg & VVS ydet sine kunder den bedste service, med bred ekspertise inden for byggebranchen. Du kan til hver en tid få et uforpligtende tilbud på din tømrer- eller VVS-opgave ved at kontakte os.