Luft til vand-varmepumpe – Få hjælp til montering og service

Skal du have en varmepumpe?

Overvejer du at få en luft til vand- eller luft til luft-varmepumpe? Så lad os levere og montere den for dig. Hos S.P Byg & VVS v/Søren Petersen leverer, monterer og servicerer vi forskellige typer af varmepumper hos både privat og erhvervskunder i Haderslev, Tinglev, Aabenraa, Tønder og de omkringliggende byer.

Vi har stort fokus på at give en professionel rådgivning og en god service.

Derudover lægger vi vægt på høj faglighed og den gode kvalitet. Samtidig løser vi altid vores opgaver med højt humør.

Varmepumper er klimavenlige og økonomiske i drift

Flere og flere vælger at få en luft til vand-vandvarmepumpe. Denne pumpetype får sin energi fra luften omkring huset, og den kan opvarme både centralvarmevand og brugsvand. Dermed kan du opnå en lavere varmeregning. Dertil kommer det at en luft til vand-varmepumpe er en mere klimavenlig energikilde end for eksempel el, olie og gas.

Der er også mulighed for montering af varmepumpe i en tilbygning, et sommerhus eller et mindre hus. Her kan det være fordelagtigt med en luft til luft-varmepumpe, som kan opvarme og nedkøle rum. Andre vælger jordvarme, som får sin energi fra den omkringliggende jord.

Hvad koster en luft til Luft-varmepumpe?

Mange vil nok spørge: Hvad koster en varmepumpe? Vores priser på varmepumper afhænger af mange forskellige faktorer, herunder af den nuværende varmeinstallation, men også af kapacitet, mærke og model på varmepumpen.

En luft til luft-varmepumpe kan være en relativ billig løsning, mens prisen for en luft til vand-varmepumpe afhænger af, om den for eksempel kan tilsluttes et eksisterende anlæg.

Hør mere om montering af varmepumpe

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om muligheden for installation og montering af varmepumpe, eller hvis du ønsker service på en varmepumpe.

Vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for en luft til luft- eller luft til vand-varmepumpe. 

Send os din opgave herunder!

Vi besvarer hendvendelser inden for 1-3 hverdage, og kommer med et kvalificeret bud på, hvad prisomfanget af opgaven er.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​S.P Byg & VVS v/ Søren Petersen

Hasselvænget 5, 6360 Tinglev

CVR-nummer: 41280670

Læs vores cookiepolitik

En kvalitetsbevidst partner

S.P Byg & VVS er din samarbejdspartner. Vi udfører en lang række opgaver indenfor entreprisearbejde og VVS-opgaver.

Siden virksomhedens etablering har S.P. Byg & VVS ydet sine kunder den bedste service, med bred ekspertise inden for byggebranchen. Du kan til hver en tid få et uforpligtende tilbud på din tømrer- eller VVS-opgave ved at kontakte os.