Om S.P Byg & VVS v/ Søren Petersen​

DIN PROFESSIONELLE SAMARBEJDSPARTNER

Hej mit navn er Søren Petersen. Jeg er indehaver af S.P Byg & Vvs som blev stiftet i 2020.
Jeg er uddannet VVS montør og installatør. Jeg har udført arbejde i og omkring Aabenraa/Rødekro området i mere end 10 år.

Jeg arbejder for at skabe glade og tilfredse kunder, derfor bliver der ikke gået på kompromis med hverken finishen eller kvaliteten af arbejdet.​

S.P Byg & VVS er din lokale serviceudbyder. Vi udfører en lang række opgaver indenfor entreprise og VVS. Siden virksomhedens etablering har S.P. Byg & VVS ydet sine kunder den bedste service, med bred håndværksmæssig ekspertise.

​​Fra virksomhedens etablering har det været vores målsætning, at yde vores kunder en professionel rådgivning, samt tilbyde tekniske installationer af høj kvalitet.​

Kontakt os​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud eller sparring omkring netop din opgave.​

​Vil du have et godt tilbud på dit projekt?

Fortæl os om dine ønsker og vi vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig. Vi har mange års erfaring inden for branchen og du kan derfor trygt stole på, at vi ved, hvad vi taler om.

Kontakt os på e-mail kontakt@spbyg-vvs.dk eller ring til os på 28 90 15 64 for at høre nærmere.​

Send os din opgave herunder!

Vi besvarer hendvendelser inden for 1-3 hverdage, og kommer med et kvalificeret bud på, hvad prisomfanget af opgaven er.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​S.P Byg & VVS v/ Søren Petersen

Hasselvænget 5, 6360 Tinglev

CVR-nummer: 41280670

Læs vores cookiepolitik

En kvalitetsbevidst partner

S.P Byg & VVS er din samarbejdspartner. Vi udfører en lang række opgaver indenfor entreprisearbejde og VVS-opgaver.

Siden virksomhedens etablering har S.P. Byg & VVS ydet sine kunder den bedste service, med bred ekspertise inden for byggebranchen. Du kan til hver en tid få et uforpligtende tilbud på din tømrer- eller VVS-opgave ved at kontakte os.